Fa asztal

Tel:+36 70 609-0784 | +36 70 609-0561

Email: info@igazifa.hu

Rólunk

Tisztelt Látogató!

 

Szeretettel köszöntjük az igazifa.hu oldalain! Engedje meg, hogy röviden bemutatkozzunk:

- Kik vagyunk mi, mik a céljaink, miért hoztuk létre ezt az oldalt.

Elsődleges célunknak tartjuk, hogy kiváló magyar asztalosok munkáját bemutassuk, és lehetőséget adjunk számukra, hogy bebizonyíthassák szakmai kiválóságukat, melyet a globális kereskedelemben dömpingszerűen ömlesztett lakberendezési tárgyaktól már szinte senki sem lát (a forgácslapból vagy különféle műanyagokból készült bútorok korszakát éljük, de ha a fém tárgyainkat vesszük szemügyre: silány minőségű ötvözeteket látunk, melyekről csak úgy tűnik mintha "igazi" anyagok lennének). Bútoraink nemcsak természetességükkel ( hiszen csak valódi "igazi"fát használunk) hanem praktikumukkal, azaz használhatóságukkal is otthonosabbá meghittebbé teszik lakását.

Mi hiszünk abban, hogy a fa újra visszanyeri azt a szerepkörét melyet évezredekig betöltött a bútorkészítésben és a belsőépítészetben, ezért célunk, hogy minőségi faanyagokból készítsünk bútort, (ugyanakkor ezért a fáért ne keljen valakinek elhajózni a világ másik felére és kiirtania az esőerdőket). Megrendelőnk a Kárpát-medencében fellelhető és bútorkészítésre használt összes fafajta közül választhat, ezt a nemcsak magyar, de régi európai hagyományt próbáljuk feléleszteni azzal, hogy a helyben rendelkezésre álló újratermelődő fafajokból készítjük el a bútorokat, akár a középkori európai mesterember.

Minden általunk forgalomba helyezett bútor kézzel készül, különös gondot fordítunk a felületkezelésre: csak természetes anyagokat alkalmazunk olyan viaszkeverékek formájában, melyek ugyanúgy újratermelődnek környezetünkben, mint az őshonos fafajok, -emellett pedig nincs semmilyen egészségkárosító mellékhatásuk.

Ha a kiváló magyar asztalosok által elkészített "igazifa" bútort megrendeli, nem egy sorozatgyártott tömegcikket vásárol, hanem aktív részese lesz egy alkotási folyamatnak: ön kiválaszthatja a lakásának ízlésének és anyagi lehetőségeinek legmegfelelőbb faanyagot, így részben önre van bízva a végeredmény. Az azonban garantált, hogy jó minőségű igazi fa bútorra tesz szert, melyet több generációra terveztek.